Oprette medarbejdere

Du kan oprette alle virksomhedens medarbejdere

Som udgangspunkt er der kun én medarbejder i virksomheden, men du kan oprette alle dem du har behov for at planlæge arbejde for. Hver medarbejder du opretter vil automatisk indgå i puljen af resourcer som Previsto vil bruge når den planlægger for dig.

Opret medarbejder

  1. Klik på “Medarbejdere” i menuen.

  2. Klik på Invitér bruger i øverst til højre.

  3. Indtast email-adressen på den bruger der skal inviteres og klik OK.

Medarbejderen vil få tilsendt en mail om han er inviteret ind i din virksomhed. I mail'en fremgår et link han kan følge for at acceptere invitationen og evt. oprette en Previsto profil. Han vil herefter kunne logge ind i din virksomhed fx. via webbrugerfladen eller vores mobile app.

Opkrævningen af dit Previsto abonnement vil til enhver tid reflektere det antal medarbejdere du har knyttet til virksomheden.

Fortræk medarbejdere for den enkelte kunde

Du kan angive om en kunde altid skal varetages af en eller flere bestemte medarbejdere. Previsto vil tage højde for det når den beregner de optimale kørselsruter. Bemærk dog at selvom der er masse af gode grunde til at foretrække bestemte medarbejdere til nogle kunder, så vil det begrænse Previsto’s muligheder for at optimere kørselsruterne.

Se mere om hvordan du vælger specifikke medarbejdere for en given kunde på følgende side: