Varslinger, SMS og opkald

Du har flere måder at komme i kontakt med kunden når du er på farten.

Når du i arbejdsplanen åbner menuen for en kunde, bliver du præsenteret med de funktioner der er relevante for dig når du er på farten. Nogle af dem giver dig mulighed for at komme i kontakt med kunden, såfremt der er registreret email-adresse eller telefonnummer på kunden.

Funktioner til kontakt med kunden direkte fra planen

Send varsling

Når du sender en varsling til en kunde vil kundens arbejde blive låst til den medarbejder og data arbejdet pt. er planlagt til. Desuden vil der blive fastsat et servicevindue for kunden. Herefter vil systemet sende et varsel(eller påmindelse) ud om det forestående arbejde via enten SMS eller Email. Dette sket via det notifikationssystem som Previsto tilbyder. Den udsendte notifikation bliver gemt i Previsto og kan ses under kunden, hvilket er praktisk i henhold til dokumentation for kommunikation med kunden.

Send SMS

Når du vælger at sende en SMS åbner Previsto besked-applikationen på din enhed. Her er det muligt at sende en SMS direkte til kunden fra din egen enhed. Beskeden bliver ikke sendt igennem Previsto, og den er derfor ikke gemt i Previsto. Beskeden kan udelukkende fremfindes på medarbejderens egen enhed.

Bemærk: Denne funktion kan ikke bruges fra alle enheder.

Opkald

Hvis du vælger opkald til kunden åbner Previsto opkald-applikationen på din egen enhed. Det giver dig mulighed for at ringe op til kunden direkte fra planen. Opkaldet bliver ikke registreret i Previsto. Det er udelukkende registreret på medarbejderens egen enhed.

Bemærk: Denne funktion kan ikke bruges fra alle enheder.