Links

Filer

Previsto gør det nemt at dele filer, som f.eks. billeder og pdf-filer, med andre medarbejdere i din virksomhed. Du kan f.eks. knytte filer til en kunde eller en bestemt opgave efter behov.

Filer i relation til kunder

På enhver kunde kan du vælge fanen "Filer" og få et overblik over de filer der allerede er knyttet til kunden. Det kan være praktisk hvis du har f.eks. et underskrevet aftalegrundlag du gerne vil kunne finde frem igen eller du har billeder der beskriver hvilket arbejde der skal udføres. Klik på "Upload" for at knytte en ny fil til kunden.
Klik på upload for at knytte en ny fil til kunden.
Har du senere hen behov for at fjerne en fil igen, kan du let gøre det ved at klikke på menu-ikonet ud for filen og vælge 'Slet
Slet en fil ved at klikke på menu-ikonet og vælge 'Slet' i menuen.

Filer i relation til opgaver

Du kan også let tilknytte billeder til opgaver i planen. Det kan være praktisk når der kræves dokumentation for arbejdet der er blevet udført, f.eks. som før- og efter-billeder. Du kan knyttet et billede til en opgave ved at vælge en opgave i planen og klikke på Upload.
På enhver opgave kan du vælge at uploade billeder
Dine medarbejdere kan også uploade billeder via App'en til iPhone/Android og du vil kunne se og downloade de billeder her.